Bosch – SmartphoneHub

Intelligencia a kormányon

Mindig kapcsolódik a digitális világhoz, akár útközben is: az okostelefonnak és a COBI.Bike alkalmazásnak köszönhetően a SmartphoneHub számos hasznos funkciót kínál Önnek – a navigációtól, a zene vezérlésétől, a fitnesz nyomon követésétől és a hívások kezdeményezésétől a kapcsolódásig más szolgáltatásokkal és alkalmazások, például a Strava. Az integrált kijelző, amely a legfontosabb vezetési adatokat szolgáltatja okostelefon nélkül is, biztosítja a teljes rugalmasságot. A SmartphoneHub tökéletes kapcsolatot tart fenn vészhelyzet esetén is: A COBI.Bike alkalmazás és az új Help Connect prémium funkció riasztó, digitális társat kínál az Ön oldalán, amelyre támaszkodva gyors segítséget nyújthat, ha észleli, hogy esetleg balesetet szenved. Ez jelentősen lazábbá és egy kicsit okosabbá teszi a vezetési élményt.

Rendkívül jól kapcsolódik

A COBI.Bike alkalmazással rendelkező okostelefonnak köszönhetően a SmartphoneHub egy teljesen hálózatba kapcsolt vezérlőközponttá válhat, amely navigálja és rögzíti a tevékenységeket, és összekapcsolja azokat más szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal.

Okos kapcsolatok

A SmartphoneHub, a COBI.Bike alkalmazás és az okostelefon kombinációja teljesen összekapcsolt vezetési élményt nyújt. Ez ugyanakkor maximális rugalmasságot biztosít Önnek, így eBike-ját csatlakoztatott okostelefonnal vagy anélkül is használhatja.

Beépített kijelző

Okostelefon nélkül is a kormányon: A SmartphoneHubba integrált 1,5 hüvelykes LCD kijelző megmutatja a legfontosabb vezetési adatokat, és lehetővé teszi az eBike rendszer aktiválását.

Navigáció

Mindig megbízható útmutató: A COBI.Bike alkalmazás megbízhatóan eligazítja Önt az úticél felé – 2D vagy 3D térképnézetben. A navigációs utasításokat hangkimenettel is kiadják az okostelefon segítségével.

Élő időjárás

A vidéki körutazás gondtalan módja: A naprakész időjárási előrejelzések biztosítják, hogy mindig tájékozott legyen, köszönhetően a COBI.Bike alkalmazásnak.

Edző partner

Célok beállítása és ellenőrzése: A COBI.Bike alkalmazás az okostelefont digitális edzővé változtatja azáltal, hogy csatlakozik olyan fitnesz- és egészségügyi szolgáltatásokhoz, mint az Apple Health, a Google Fit és a Strava.

Fitness adatok

Felszerelés okostelefonnal: A COBI.Bike alkalmazás állandó áttekintést nyújt a legfontosabb edzési adatokról, például a teljesítményről, a kadenciáról és a kalóriabevitelről. A pulzusmérő csatlakoztatása Bluetooth technológiával is lehetséges.

Szórakozás

A kedvenc zene vagy a legújabb thriller egyszerű hallgatásának módja: A COBI.Bike alkalmazás hozzáférést biztosít a zene és hangoskönyvek streaming szolgáltatásaihoz.

Működtethetőség

Könnyű kezelhetőség: A különálló vezérlőegység lehetővé teszi az összes funkció kényelmes kezelését a kormányról. A hangkimenet azt jelenti, hogy többé nem kell néznie a kijelzőt navigálás vagy a funkciók megváltoztatása közben.

Olvashatóság

Világos elrendezés: Az információk mindig tökéletesen olvashatók, akár az okostelefon, akár a SmartphoneHub kijelzőjén.

Töltési funkció

Az okostelefon akkumulátorának töltése útközben: Az okostelefon csatlakoztatható a SmartphoneHub-hoz az USB-port használatával vagy az opcionális iPhone-tartó segítségével, így kényelmesen táplálható az eBike akkumulátoráról.

Vezeték nélküli frissítés

Mindig naprakész: a SmartphoneHub szoftverfrissítései könnyedén telepíthetők a vezeték nélküli technológia segítségével a COBI.Bike alkalmazás segítségével.