Ebike trekking tesztek

FLYER TX 7.10

1.301.000Ft

A Flyer Mountainbike-Technik komplex hátsó lengőkara a még kényelmesebb közúti közlekedést segíti. A pedelec rendkívül kényelmes. A villa és a hátsó felépítmény nemcsak az útegyenletlenségeket teszi simává , hanem a kátyúkon is könnyen átgördül a kerék. Tesztvezetésünk alatt bizonyított a lengéscsillapító rendszer, hiszen a csomagtartóval sem vállt merevvé a váz.

A TX meghajtás meglepően mozgékony és ugyanakkor tökéletesen stabil az úton, a nyomatékos Bosch Performance meghajtás rendkívül pontosan forgatja a kereket gázadásra. A felszereltség és a megmunkálás pedig – a Flyer-hez méltóan – magasan az elvárások felett teljesít. A TX 7.10 rendkívül kényelmes hosszabb túrázásra, de mindennapi használatra is egy dinamikus és kényelmes kerékpárnak bizonyult.

Flyer tx 7.10 táblázat

 

Flyer TX

BERGAMONT E-HORIZON 8.0

867.000Ft

Már az első méteren azt tapasztaljuk milyen fontos a jó felfüggesztés a vezetési viselkedésben.

A Rock Shox Paragon teleszkóp csendesen az úton tartja a kereket mindegy, hogy gyors kanyarokban vagy macskaköves, esetleg murvás úton tekerünk. Az E-Horizon stabilan és jól irányíthatóan gurul. A csomagtartóra szerelt nehéz csomagok rontják a vezetési viselkedést gyorsan változó kanyarokban késve reagál, ennek az az oka, hogy a súlypont a csomagtartóra szerelt túlsúllyal hátrébb került.

A Bergamont kiváló felszereltséggel és letisztult design-nal rendelkezik.

A műanyag könnyen elcsavarodó sárvédókön kívül más kifogásolnivaló nincs a kerékpáron. Egy remek túrakerékpár egy nem túlbonyolított rásegítéssel a mindennapokra.

Bergamont táblázat

 

 

Bergamont horizon 8.0

CONWAY EMC 527

957.000Ft

Az EMC 527 szeszélyes élménykerékpár. A sárvédők ugyan nem biztosítják a maximális védelmet a a felfröccsenő víz ellen, viszont leszerelve egy sportos pedelec külsőt kapunk, ami mindennapi vagy könnyű terepes bringázáshoz teljesen megfelel.

 

A kompakt váz és a mélybarázdás 27,5 “-es gumiabroncsok felettébb alkalmassá teszik a Conway-t hosszú távú kerékpározásra. Ezt segíti az finom és könnyen állítható teleszkóp. Az 55 mm-es széles gumiabronccsal biztonságosan tartja az ebike elejét az úton és javítja a hajtást és a kényelmet a burkolatlan utakon. A Bosch Performance hajtással és a 11 sebességes láncváltóval felszerelt ebike még a hegyvidéki utakon is jól teljesít, a tárcsafékek pedig megbízhatóan fékeznek. A kerékpárral észrevétlen a suhanás nehéz táskák ellenére is.

Conway táblázat

CONWAY_e_EMC_527