ebikekolcsonzes@gmail.com +36-20-243-8203

Ebike túrák

I. Felsőörs-Tihany, nehézségi szint: könnyű

Rövid Túra közepes emelkedéssel részletes térkép itt

Az út során Felsőörsről indulva Csopakon megtekinthetjük a szabadtéri mozit, majd Balatonfürdenen a Tagore sétányról pompás kilátás tarul elénk a Tihanyi Apátságra.


II. Balaton Kiskör aktív pihenéssel, nehézségi szint: közepes

83km-es túra egésznapos programnak ideális. Felsőörsről indulva Káptalanfüreden meg is állhatunk és fürödhetünk egyet a szabadstrandon, majd Balatonalmádiban felmehetünk a kilátóba, miközben megnézzük a Kismozdonyt.

Az útunkat Fűzfő felé vesszük itt lehetőség van bobozni, megnézni a csillagvizsgálót, vagy kipróbálni a kalandparkot. Akinek van kedve Balatonkenesén felmehet a kilátóba, ahonnan csodálatos panorámában lehet részünk. Ezután meg sem állunk a Siófoki aranypartig, hol strandolhatunk, a sétányon vásárolhatunk, illetve felmehetünk lifttel a víztoronyban, ahol elfogyaszthatunk egy kávét miközben forog a torony. Ezután Szántódon felszállunk egy kompra és átvisznek a Tihanyi révhez, itt 2 lehetőség van vagy végigtekerünk a part mentén, vagy feltekerünk Tihanyba.

Utolsó állomásunk előtt még pihenhetünk egyet, aztán irány Balatonfüred. Balatonfüreden nagyon sok lehetőség van, mindenkép érdemes kipróbálni a savanyú vizet, ami a kerékpár út mellett található, aztán Tagore sétányon nézelődhetünk vásárolhatunk és ha megéhezünk ehetünk egy finomat.


III. Veszprém – Felsőörs – Alsóörs, nehézségi szint: közepes

15km-es túra, kényelmes kirándulás Veszprémből a Balatonig.

Aki már indult kerékpárral Veszprémből a Balatonra, az tudja, hogy odafelé milyen egyszerű az út, szinte csak gurulunk. Az ebike-kal visszafelé sem lesz megerőltető a túra, ezért lesz időnk Alsóörsön kényelmesen eltölteni az időt.