BOSCH NYON kijelző

Új távlatok felfedezése

Amikor ma a mobilitásról beszélünk, akkor egyértelmű, hogy az eBike nem csupán közlekedési eszköz. Ez egy új életmód és a közlekedés módja – megtapasztalni az aktív sportolás könnyedén élvezetes módját. Az új távlatok felfedezésének izgalmával, miközben védi a környezetünket, akár a városban, akár vidéken jár. Az ebike-ozást a Bosch feltúrbózta – Most az új termékek és funkciók segítségével még jobban össze tudják kapcsolni az ebike kerékpározókat a digitális világgal, mint ezelőtt, ezért, hogy az eMTB-ket egy magasabb szintre emeljék a városi kerékpározás biztonságosabb és hatékonyabb kerékpározás érdekében.

NYON

NYON 2020

Sokoldalú és okos: Az új Nyon tökéletes társ a teljes körűen összekapcsolt eBike-élmény megkezdéséhez. A Nyon az eBike Connect alkalmazással csatlakozik okostelefonjához, és adatokat tölt fel az útvonalakról és tevékenységekről. A színes kijelző intelligens útmutatóként szolgál új helyek felfedezésekor, valamint személyi edzőként az edzettségi adatok megadásával. Az érintőképernyő intuitívvá és felhasználóbaráttá teszi az all-in-one kijelzőt, és menet közben a külön vezérlőegységgel működtethető. Akár hosszú távra, akár rövid mindennapi utazásokra használja az eBike-ot, a robusztus, könnyen olvasható kijelző biztosítja, hogy készen álljon minden időjárási körülményre. Az új Nyon kijelző – intelligensebb, intuitívabb és összekapcsoltabb generációért. Ezt érzi a Connected Biking.

Egyszerű kezelés: Kényelmi szempont: Az érintőképernyő funkciónak köszönhetően a Nyon használata intuitív, és menet közben a külön vezérlőegységgel működtethető.

Díjnyertes design: Lenyűgöző belül és kívül egyaránt: A 3,2 hüvelykes, nagy felbontású színes kijelző ötvözi az intelligens funkciókat és az elegáns dizájnt, amely elnyerte a Red Dot Design Award díjat.

Könnyű olvasás: Tiszta kijelzés bármilyen fényben: A kijelző fényereje és a háttérvilágítás automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényhez. Egy speciális bevonat csökkenti a tükröződést és az ujjlenyomatokat. Választhat sötét és világos kijelző között, maximális kontraszt mellett.

Egyedi képernyő

Egyedi képernyők:Összpontosítson az alapvető dolgokra: Testre szabhatja a kijelző felhasználói felületét az Ön igényeinek megfelelően. Ez tiszta képet nyújt a mindenkor szükséges információkról.

Mindig készen áll a cselekvésre: Bármilyen időjárásban: A robusztus kijelző érintőképernyője továbbra is teljesen működőképes marad eső vagy por hatására is, és kerékpáros kesztyűben is használható.

Intelligens csatlakozási funkciók:

Tökéletesen kapcsolódás: A Nyon egy intelligensen csatlakoztatott rendszer része. Az eBike Connect okostelefonos alkalmazásnak és az online portálnak köszönhetően csatlakozik az eBike Bosch világához.

Adatok szinkronizálása

Állandó kommunikáció: Amint a Nyon csatlakozik az okostelefonhoz vagy a Wi-Fi-hez, a számítógép csatlakozik az eBike Connect-fiókjához, és automatikusan szinkronizálja a kerékpározási adatokat.

Útvonaltervezés otthonról

Válassza ki az ideális helyzetét

Optimális pozíciónálás: A lehető legjobb olvashatóság biztosítása érdekében a kijelzőtartón két telepítési helyzet van. A kormány feletti középső rögzítési helyzetet úgy tervezték, hogy kielégítse az eMTB versenyzőinek igényeit, míg a túrabringázók előre helyezhetik a tartót.

eMTB vagy eTrekking

Egy eszköz, több felhasználó

Egy mindenki számára: Nyon-ját megoszthatja barátaival vagy családjával – mindenki szinkronizálhatja kerékpározás adatait a saját fiókjával.

Szoftver frissítések

Mindig naprakész: A szoftverfrissítések vagy az új térképek kényelmesen letölthetők és telepíthetők az éteren keresztül.

A BOSCH eBIKE WORLD

Navigáció:

Gyorsabban elérje célját: Könnyebben megtalálja, amire szüksége van: A legfrissebb úti célok egyértelműen fel vannak sorolva, és közvetlenül kiválaszthatók. Az online portálon elmentheti otthoni vagy munkahelyi címét is.

Vissza oda, ahonnan elkezdte: Nincs több eltévedés: Manuálisan mentheti aktuális tartózkodási helyét, hogy bármikor visszaléphessen ebbe a kiinduló helyzetbe.

Fitness:

Fitness monitor: Teljesítse fitnesz céljait: A számítógép méri a pedál erejét és a sebességét, hogy kiszámítsa, mennyi energiát termel. Ez a tényleges kalóriafogyasztást is mutatja, és csatlakoztatható pulzusmérőhöz. Ez az ideális társ a fitnesz céljainak eléréséhez.

Online értékelés: Az optimális áttekintés érdekében: Az eBike Connect okostelefon alkalmazásban vagy online portálon grafikus ábrázolást és teljesítményelemzését kaphatja meg. Ez lehetővé teszi, hogy adaptálja az edzést a céljainak elérése érdekében.

Prémium funkció

Zár: Intelligens továbbfejlesztett lopásvédelem. A Lock premium funkciónak köszönhetően a Nyon kihúzásakor a motor indítás is le van tiltva. Az elektronikus zár eltávolításához a kijelzőt vissza kell helyezni.

Zárolt kerékpár

Egyéni vezetési módok: Rugalmas: Ez a prémium funkció megvásárolható az eBike Connect okostelefon alkalmazásban, és lehetővé teszi saját vezetési módok létrehozását és konfigurálását. Lehetővé teszi, hogy a motoros rásegítés alkalmazkodjon a különböző sebességekhez illetve a saját vezetési stílushoz.